Het heeft er lang naar uitgezien dat we dit jaar niet op zomerkamp konden gaan. Corona werd ook voelbaar in onze club, eerst de weken thuis en alleen Skype om elkaar te zien. Half mei weer voorzichtig en onwennig is een anderhalve meter wereld aan boord. Afgeplakte afgemeten zitplaatsen en dan? Daarna mochten we ook weer de boten in zonder anderhalve meter tussen de kids en mocht gefaseerd sanitair en kombuis weer meewerken. Gelukkig was een mooi voorjaar met veel zon zodat we de basis na een lange winter weer konden oppakken.

Eindelijk kregen we groen licht voor een zomerkamp zij het in een bubbel en gingen we van social distancing over naar bubbel distancing. We gaan! We gaan toch niet want we hebben te weinig deelnemers. Spijtoptanten meldden zich. We gaan. We gaan toch niet want we hebben geen warm water want de boiler is stuk. Na zekerstellen dat warm water was verzekerd (repareren of huren) toch weer gaan. Donderdag voor vertrek is de boiler met succes gerepareerd en hoeven we niet een boiler te leasen.

Op vrijdag avond neemt het kader bezit van de Tasman en treft de voorbereidingen voor vertrek.

 

En dan is het zover: Vertrek Heerhugowaard zaterdag 18 juli 2020

Na inchecken en afwerken controle vragenlijst RIVM is gereedgemaakt voor vertrek. Na openingsbaksgewijs zijn we vertrokken en hebben koers gezet naar het Alkmaardermeer.

 

Lees verder het verslag op: Een bijna doorsnee dag op zomerkamp

[su_image_carousel source=”media: 226323″]