De laatste sluiers zijn door de gemeente gelicht zodat we weer alle faciliteiten van de Tasman mogen gebruiken. Nog steeds met in achtneming van de anderhalve meter. Afgelopen zaterdag kwamen de eerste kaassoufl√©’s weer uit de kombuis. De hutten worden opnieuw in gebruik genomen en na een laatste schoonmaakbeurt zijn ook de douches weer bruikbaar.

Na een paar weken te logeren geweest bij de familie Bijvoet vanwege onderhoud aan de oeverwand konden we afgelopen zaterdag weer terug naar onze eigen ligplaats. Er moet nog wel een upgrade plaatsvinden van de steiger die gedemonteerd op de wal was achtergebleven, maar dat werk is in handen.  

En nog mooier is dat we dit jaar toch nog op zomerkamp kunnen gaan. Nu we alles weer in gebruik mogen hebben en we nu nog een relatief kleine groep kadetten hebben is er voor iedereen plaats aan boord voor ons zomerkamp. Ons kamp gaat van 18 tor 25 juli plaatsvinden op het Alkmaardermeer. ook de gemeente Castricum is betrokken in deze besluitvorming en heeft ook akkoord gegeven. de brief en inschrijfformulier komen zo snel mogelijk jullie kant op met de paklijst van spullen die je mee moet nemen.