Veiligheid een hot issue

Zoals op de homepage al staat vermeld is veiligheid een hot issue dat maar steeds weer met schandalen in het nieuws komt. Op deze pagina volstaan wij met het melden van onze vertrouwenscontactpersonen die (hopelijk niet) voor u van belang kunnen zijn.

Voor het volledige veiligheidswaarborg systeem dat Zeekadetkorps Nederland, waar nodig aangepast op ons korps, hanteert wordt U doorverwezen naar de hoofdpagina veiligheid met onderstaande knop.

Vertrouwenspersoon

Als er sprake is van een calamiteitensituatie, zoals grensoverschrijdend gedrag, een ongeluk of een sterfgeval, staan onze bestuursleden en commandant graag voor je klaar. Wij hebben twee vertrouwenscontactpersonen die door cursussen op de hoogte blijven van ontwikkelingen op dit gebied. Ook kun je altijd contact opnemen met de Vertrouwenspersoon van Zeekadetkorps Nederland.

De vertrouwenscontactpersonen van het Zeekadetkorps Heerhugowaard zijn:

John Soumokil 06-30505465

Marjolein Baten 06-30416036

De Vertrouwenspersoon Zeekadetkorps Nederland is 24 uur per dag te bereiken (via een bereikbaarheidsdienst) op 06-28220995 of via de email vp@zkk.nl.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.