Sponsoren laat van u horen!

 

 

Op deze pagina vindt u informatie over mogelijkheden tot sponsoring

Zeekadetkorps Heerhugowaard: Dé allerleukste jeugdvereniging van Dijk en Waard

Zoals elke vereniging of stichting in de sector jeugdsport/jeugdwerk, heeft ook ons korps sponsors nodig voor het draaiend houden van onze stichting. De exploitatie van ons opleidingsschip Abel Tasman en het klein varend materieel is zeer kostbaar. Van alleen de opbrengst van de contributie van de leden en een enkele gemeentesubsidie, redden we het niet het schip varend en in bedrijf te houden. Ook landelijke acties zoals de Grote Clubactie helpen maar er blijft nog altijd financiële en of materiele ondersteuning nodig. Willen wij onze missie blijven najagen, dan is externe inbreng van gelden en of goederen van groot belang.

Onze MISSIE

Het Zeekadetkorps Nederland, waar de stichting Zeekadetkorps Heerhugowaard deel van uitmaakt, is een maatschappelijk relevante organisatie die jongeren helpt hun weg naar een maritieme opleiding of arbeidsplaats te vinden. Wij bieden aan boord van onze schepen daarvoor een uitdagende, gestructureerde en veilige omgeving waarin jongeren door praktische opleidingen de kans krijgen hun talenten en competenties te ontwikkelen op basis van hun persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden.

Wij prijzen ons gelukkig met de sponsoren die we hebben deze hebben dan ook een vermelding met link hebben gekregen op onze home pagina. Zo mochten wij dit jaar onder andere een dieselgenerator set in ontvangst nemen die met behulp van deskundige ouders in het schip geplaatst is.

Om u een idee te geven hieronder een kort overzicht van vaste kosten die jaarlijks moeten worden opgebracht

Terugkerende kosten ten aanzien van veiligheid zijn diverse meer jaarlijkse keuringen van onder andere zwemvesten, gasinstallatie kombuis, brandblussers en ga zo maar door.

Mocht u na het bekijken van onze website het gevoel hebben gekregen dat wij de moeite van het steunen waard zijn, kunt u voor financiële – maar ook materiele – ondersteuning contact opnemen met onze penningmeester Hans Tromp, mail penningmeester@zkk-hhw.nl of telefoon +31 6 20222022. Alle schenkingen groot en klein zijn welkom en zullen we goed besteden.

Wilt u in materiele zin bijdragen aan onze stichting doormiddel van het schenken van bijvoorbeeld kwasten, schuurmiddelen, reinigingsmaterialen, koffie of andere voedingsartikelen en dergelijken neem dan gerust contact op met de commandant van het korps of secretaris van onze stichting [contactgegevens zie contact pagina] . Ook technische ondersteuning op werktuigbouwkundig of elektrotechnisch gebied, zowel menskracht als materialen, op afroep is ook zeer welkom. Door De leeftijd van het opleidingsschip is het kunnen beschikken over kennis van onderdelen van de installaties technische kennis van gespecialiseerde derden bitterhard nodig.

Het telefoonnummer van de commandant als ook de gegevens van onze penningmeester en of secretariaat staan op de contactpagina vermeld. Zij zullen uw aanbiedingen bij de juiste personen neerleggen.

U kunt ook eventuele vragen maar ook uw aanbieding kenbaar maken via onderstaand berichtenformulier.

Als u kiest ons te sponseren dan mag u van ons verwachten dat wij uw logo op de homepage plaatsen met de link naar uw bedrijf. De reikwijdte is slecht in te schatten, maar deze bevat zeker groot Dijk en Waard. Wij hebben verder nog (zeer beperkt en alleen aangeleverd als sticker) plaats op het reclamebord aan onze steiger. in overleg zijn andere manieren uw sponsorschap kenbaar te maken te bespreken.

Wij proberen een maal per jaar een korte sponsor vaartocht met een hapje en een drankje te organiseren nu dat weer kan na corona.

4 + 11 =

Korps Sponsoren