Op zaterdag 1 september jl. zijn we aan boord van de Abel Tasman weer begonnen aan een nieuw seizoen. Allereerst moet het buitendek met de sloepen afgeschilderd worden om fraai voor de dag te komen op ons 40-jarig jubileum komende 29 september. Ook de organisatie van de feestdag heeft nog extra aandacht van ons allemaal nodig.
Daarnaast worden nu de plannen gemaakt voor de komende maanden wat we allemaal op de korpsdagen gaan doen om een goede balans te verkrijgen tussen scheepsonderhoud, opleidingen en vaarpraktijk met de RS Quest en de beenhakkervletten.

Het korps kan op allerlei gebied nog extra handjes gebruiken. Ouders, familieleden, bekenden en zelf diegenen die nog geen relatie met ons korps hebben en het toch leuk vinden ons te helpen met klussen op de zaterdag aan boord van ons schip worden gevraagd zich te melden bij een van de kaderleden of bij het bestuur. Hier op onze website zijn onze e-mailadressen te vinden.

Tevens kan het bestuur nog steeds aanvulling gebruiken. Wilt u meehelpen onze stichting te ondersteunen met enig bestuurswerk, of u nu binding met ons hebt of niet, meld u zich aan bij een van de bestuursleden en u bent van harte welkom.
Wat is er nu niet leuker om de jeugd te ondersteunen met hun hobby die hen de weg naar zee helpt te vinden!!