Lid worden

Lid worden?

Vanaf 9 jaar kunnen jongens en meisjes die een zwemdiploma hebben bemanningslid worden van het Zeekadetkorps Heerhugowaard.
Op het korpsschip Abel Tasman worden alle beginselen bijgebracht om een echte zeekadet te worden. Omdat dit in groepsverband gebeurt, leren leeftijdsgenoten elkaar gemakkelijk kennen en vaak ontstaan er aan boord mooie vriendschappen.

Als het je leuk lijkt om bemanningslid te worden van het Zeekadetkorps Heerhugowaard, dan kun je het beste gewoon eens langskomen op een korpsdag: elke zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. En natuurlijk mag je je ouders meenemen, graag zelfs. Je kunt zelfs drie keer komen kijken, voordat je wordt gevraagd of je ervoor kiest om lid te worden. Zo ja, dan kom je samen met je ouders het inschrijfformulier invullen bij de commandant.

De kosten van het lidmaatschap zijn €17,50 per maand en voor de kleding wordt een vergoeding gevraagd van €50,- En die is eenmalig. Ook dient werkkleding te worden aangeschaft.

Ben je eenmaal bemanningslid van het Zeekadetkorps Heerhugowaard dan wordt het vast alleen nog maar leuker. Je wordt nu echt actief opgeleid tot een volwaardige zeekadet, terwijl je vooral ook een leuke vrijetijdsbesteding hebt.

Contactinformatie

Voorzitter

L.J. Hartman
D. Camphuijsenstraat 2
1702 AL Heerhugowaard
E-mail naar de voorzitter

Secretaris

Mevr. M. John
Steenzout 32
1703 GC Heerhugowaard
E-mail naar de secretaris

Penningmeester ZKK HHW

J. Schortinghuis
Postbank NL85INGB0007469042
t.n.v. Stichting Zeekadetkorps Heerhugowaard
Hofpoort 29
2152 HJ Nieuw Vennep
E-mail naar de penningmeester

De locatie van korpsschip ‘Abel Tasman’

Aan de Westerweg t.h.v. nr 3 Heerhugowaard, net achter het spoorviaduct over de N 242.

Route met de auto

Vanuit Alkmaar N242 (Westerweg) blijven volgen en de afslag Broek op Langedijk linksaf nemen. Bij de eerstvolgende rotonde driekwart rond (linksaf dus). Bouwweg (nog niet te zien op Google Maps) volgen (rustig rijden). Je komt dan vanzelf bij de Abel Tasman die bij de spoorbrug ligt.

Vanuit Heerhugowaard Zuidtangent richting Broek op Langedijk nemen. N 242 (Westerweg) oversteken. Bij de eerstvolgende rotonde driekwart rond (linksaf dus). Bouwweg (nog niet te zien op Google Maps) volgen (rustig rijden). Je komt dan vanzelf bij de Abel Tasman die bij de spoorbrug ligt.

Vanuit Broek op Langedijk richting Heerhugowaard rijden. Over de Broekerbrug bij de rotonde rechtsaf. Bouwweg (nog niet te zien op Google Maps) volgen (rustig rijden). Je komt dan vanzelf bij de Abel Tasman die bij de spoorbrug ligt.

Bekijk op Google Maps