En zo komt 2022 alweer aan het eind. Helaas had de burgemeester de griep en heeft hij het bijwonen van het ouderdag-deel moeten laten verstek gaan. We proberen snel in het nieuwe jaar een andere afspraak te maken.
Na de lunch werd tijd uitgetrokken om een groepsfoto te maken die we als kerstgroet zullen verspreiden. In foute kersttruien en getooid met diverse versieringen is met veel plezier de foto gemaakt. Nog fijner echter was het weer terug gaan naar de warmte van het dagverblijf want het was buiten waterkoud.

Vanaf half drie kwamen de ouders en andere visite van onze kadetten het schip op glibberen.

Om drie uur begon de Alle Hens waarin de commandant een korte terugblik op 2022 gaf. bij de vooruitblik op 2023 werd een waarschuwend woord geuit over de steeds maar stijgende prijzen van energie maar ook van grondstoffen die een negatief effect hebben op ons huishoudboekje.
Hierna werd het tijd voor het uitreiken van de certificaten bij de bevorderingen en de behaalde brevetten.

Olaf

 

Alleman

ZKOFF 2e kl

 

Robin

 

 

 

MSLG

Tycho

 

 

 

MSLG

Julian

 

Sikkema

Kwartiermeester Kabelgast

 

Lars

 

Soumokil

ZKDT1 DDK

 

Finn

 

Visser

ZKDT2

SLG2

Luuk

 

Groot

ZKDT2

SLG2

Lucas

 

Roosdorp

ZKDT2

SLG2

Quentin

 

Baten (G√ľndogan)

ZKDT2

SLG2

Jorrit

 

Fictoor

ZKDT3

 

Colin

de

Bree

ZKDT3

 

Kjell

 

Bankert

ZKDT3

 

Tot ongeveer vijf uur hebben we daarna informeel genoten onder het genot van een drankje en een hapje.

Na het vertrek van de ouders werd hard gewerkt het dagverblijf klaar te krijgen voor het kerstdiner. het diner was geheel in eigen huis bereid door onze logistieke dienst met aanvulling van enkele kleine kadetten. in het mooie daags blauw werd aangezeten aan een rijkelijk gedekte tafel met een stroom van heerlijkheden die werden uitgeserveerd en die niet onderdeden voor een gerenommeerd restaurant.

Na afloop werd de logistieke dienst met recht getrakteerd op een welgemeend applaus voor de geleverde prestatie.
met vereende krachten is afgewassen, opgeruimd en gezogen om het verblijf klaar te maken om de winterstop door te komen. 7 januari 2023 is weer onze eerste korpsdag.