072-5715543 secretaris@zkk-hhw.nl

Kleding ZKK Heerhugowaard

Hier vind je alle informatie over de kleding van het Zeekadetkorps Heerhugowaard. 

 

 

 

 

op deze pagina zal een link komen te staan naar het overzicht van uniformdelen die wij bij de Koninklijke Marine mogen aanschaffen bij het kledingmagazijn KPU-bedrijf

  • Plaatselijke Zeekadetkorpsen kunnen uniformkleding bestellen bij de beheerder kleding van het Zeekadetkorps Nederland. De bestelling moet worden gedaan door een bestuurslid.
  • Lees eerst de informatie over het maatsysteem
  • Neem kennis van de lijst & prijzen van via KPU-bedrijf verkrijgbare kleding (versie 010318).
  • Bestellingen moeten op het bestelformulier worden ingevuld.

 

Stuur het bestelformulier als Word-bestand naar de secretaris van het eigen korps. (Let op: pdf-bestanden kunnen niet in het systeem worden verwerkt.) Het Zeekadetkorps Nederland mag per jaar maar een bepaald aantal artikelen kopen (bijvoorbeeld 500 sportwitjes). Als de korpsen per jaar meer bestellen, moet de kledingbeheerder wachten tot het volgende jaar. Hier is helaas niks aan te doen. Houd hier rekening mee met het doen van bestellingen. Doe geen grote bestellingen om een voorraad op te bouwen en houd het per keer bij kleinere bestellingen. Zo kan de kledingbeheerder het hopelijk voorkomen om nee te moeten verkopen aan de korpsen.

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Mail ons en wij bellen je dan om een afspraak te maken. Of, beter nog, kom gewoon langs en stap aan boord!! DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op het logo hieronder.