Kleding ZKK Heerhugowaard

Hier vind u alle informatie over de kleding van het Zeekadetkorps Heerhugowaard.

Zeekadetkorps Heerhugowaard: Dé allerleukste jeugdvereniging van Dijk en Waard!

Op deze pagina vindt U informatie over de kleding die voorgeschreven wordt door ZKKNL. Het eerste deel beslaat het nette uniform. Het tweede deel beslaat het werkpak waar we normaal in werken en doen. Voor alle vragen over kleding, dus ook levertijden, kunt u bij de commandant of de secretaris van de stichting terecht.

DAAGS Blauw is Het nette uniform

Het Daags Blauw (nette uniform) wordt in bruikleen verstrekt door ons korps. Hiervoor zal een afgifte bewijs gegeven worden waarin alle uitgeleende goederen staan vermeld. Bij het verlaten van het Zeekadetkorps Heerhugowaard zal de op de bon vermelde kleding weer in goede staat moeten worden ingeleverd.

Hier vind u  ook een link naar het overzicht van uniformdelen die wij bij de Koninklijke Marine mogen aanschaffen bij het kledingmagazijn KPU-bedrijf.

Als de kadet sportwitjes of een marine trui wil kan deze via het bestelformulier KPU bedrijf door tussenkomst van de kledingbeheerder van het hoofdbestuur worden besteld. de instructies staan op het bestelformulier. De sportwitjes en truien worden niet in bruikleen verstrekt en blijven dan ook eigendom van de kadet.

Geen bol.com

Let wel, het KPU bedrijf is geen BOL.com dus geen levering binnen 48 uur! Ook is er geen mogelijkheid tot ruilen. het KPU bedrijf is een defensie winkel die heel defensie moet voorzien en wij mogen ook maar sluiten wel achteraan in de rij.

  • Plaatselijke Zeekadetkorpsen kunnen uniformkleding bestellen bij de beheerder kleding van het Zeekadetkorps Nederland. De bestelling moet worden gedaan door een bestuurslid.
  • Lees eerst de informatie over het maatsysteem
  • Neem kennis van de lijst & prijzen van via KPU-bedrijf verkrijgbare kleding (versie 010318).
  • Bestellingen moeten op het bestelformulier (onderstaand formulier downloaden) worden ingevuld.

 

Stuur het bestelformulier als Word-bestand naar kleding@zkk.nl en als CC naar de penningmeester van het eigen korps. (Let op: pdf-bestanden kunnen niet in het systeem worden verwerkt.) Het Zeekadetkorps Nederland mag per jaar maar een bepaald aantal artikelen kopen (bijvoorbeeld 500 sportwitjes). Als de korpsen per jaar meer bestellen, moet de kledingbeheerder wachten tot het volgende jaar. Hier is helaas niks aan te doen. Houd hier rekening mee met het doen van bestellingen. Doe geen grote bestellingen om een voorraad op te bouwen en houd het per keer bij kleinere bestellingen. Zo kan de kledingbeheerder het hopelijk voorkomen om nee te moeten verkopen aan de korpsen.

Montagevoorschrift uitmonsteringen

WERKPAK

Het blauwe werkpak bestaat uit een blauwe werkbroek met riem en een blauw werkhemd waaronder een sportwitje (niet bij Interpromo te bestellen, zie hierboven) wordt gedragen. Voorts zwarte werkschoenen (veiligheidsschoenen) met zwarte sokken.

In tegenstelling tot het in bruikleen vertrekken van het uniform zullen de onderdelen van het werkpak door de kadet zelf moeten worden aangeschaft. Het Zeekadetkorps Nederland heeft hiertoe een contract gesloten met een leverancier: Interpromo.

Met onderstaande buttons vindt u de bestelprocedure en extra informatie die voor u van belang kan zijn. Inlog gegevens en wachtwoord zijn op aanvraag bij de commandant te verkrijgen.