072-5715543 secretaris@zkk-hhw.nl

Kleding ZKK Heerhugowaard

Hier vind je alle informatie over de kleding van het Zeekadetkorps Heerhugowaard. 

 

 

 

 

Dé allerleukste club van Dijk en Waard!

Op deze pagina vindt U informatie over de kleding die voorgeschreven wordt door ZKKNL. Het eerste deel beslaat het nette uniform. Het tweede deel beslaat het werkpak waar we normaal in werken en doen. 

DAAGS BLAUW (het nette uniform)

het Daags Blauw (nette uniform) wordt in bruikleen verstrekt door ons korps. hiervoor zal een afgifte bewijs gegeven worden waarin alle uitgeleende goederen staan vermeld. Bij het verlaten van het Zeekadetkorps Heerhugowaard zal de op de bon vermelde kleding weer in goede staat moeten worden ingeleverd.

Hier vind u  ook een link naar het overzicht van uniformdelen die wij bij de Koninklijke Marine mogen aanschaffen bij het kledingmagazijn KPU-bedrijf.

Als de kadet een marine trui wil kan deze via het bestelformulier KPU bedrijf worden besteld.

  • Plaatselijke Zeekadetkorpsen kunnen uniformkleding bestellen bij de beheerder kleding van het Zeekadetkorps Nederland. De bestelling moet worden gedaan door een bestuurslid.
  • Lees eerst de informatie over het maatsysteem
  • Neem kennis van de lijst & prijzen van via KPU-bedrijf verkrijgbare kleding (versie 010318).
  • Bestellingen moeten op het bestelformulier worden ingevuld.

 

Stuur het bestelformulier als Word-bestand naar de secretaris van het eigen korps. (Let op: pdf-bestanden kunnen niet in het systeem worden verwerkt.) Het Zeekadetkorps Nederland mag per jaar maar een bepaald aantal artikelen kopen (bijvoorbeeld 500 sportwitjes). Als de korpsen per jaar meer bestellen, moet de kledingbeheerder wachten tot het volgende jaar. Hier is helaas niks aan te doen. Houd hier rekening mee met het doen van bestellingen. Doe geen grote bestellingen om een voorraad op te bouwen en houd het per keer bij kleinere bestellingen. Zo kan de kledingbeheerder het hopelijk voorkomen om nee te moeten verkopen aan de korpsen.

WERKPAK

Het blauwe werkpak bestaat uit een blauwe werkbroek met riem en een blauw werkhemd waaronder een sportwitje wordt gedragen. Voorts zwarte werkschoenen (veiligheidsschoenen) met zwarte sokken.

In tegenstelling tot het in bruikleen vertrekken van het uniform zullen de onderdelen van het werkpak door de kadet zelf moeten worden aangeschaft. Het Zeekadetkorps Nederland heeft hiertoe een contract gesloten met een leverancier: Interpromo.

Met onderstaande buttons vindt u de bestelprocedure en extra informatie die voor u van belang kan zijn inclusief de inlog gegevens die u nodig heeft voor de webwinkel van Interpromo.

 

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Mail ons en wij bellen je dan om een afspraak te maken. Of, beter nog, kom gewoon langs en stap aan boord!! DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op het logo hieronder.