072-5715543 secretaris@zkk-hhw.nl

Doneer met de 24 uur van Langedijk

U kunt hier eenvoudig een bedrag samenstellen om aan ons te doneren

Dé allerleukste club van Dijk en Waard!

Zeekadetkorps laat het mes aan twee kanten snijden

 Op 6 & 7 september organiseert Team Langedijk de 24-uur van Langedijk, een marathon waarbij 24 uur lang wordt gefietst om geld in te zamelen voor het goede doel én de vereniging. Het Zeekadetkorps Heerhugowaard doet mee! Het mes snijdt aan twee kanten, de helft van de opbrengst komt ten goede aan meerdere kanker gerelateerde goede doelen en de andere helft komt ten goede aan het Zeekadetkorps. Dit is voor u een unieke kans om twee mooie doelen in één keer te sponsoren.

Team Langedijk

Team Langedijk, de organisator van de 24-uur van Langedijk, is een team dat zich op verschillende manieren inzet voor kanker gerelateerde goede doelen, zo lopen zij jaarlijks de Roparun. Met de fietsmarathon wil Team Langedijk geld inzamelen voor onder andere Kanjerketting, ’t Preathuys, Stichting Matchis, Hospice Schagen & Alkmaar en de Roparun. Daarnaast willen zij aandacht vragen voor sport en de lokale verenigingen die dit aanbieden door deze verenigingen een platform te bieden en de mogelijkheid om geld in te zamelen voor hun eigen doelen.

Zeekadetkorps Heerhugowaard

Het Zeekadetkorps Heerhugowaard is een maritieme jeugdorganisatie die de jeugd spelenderwijs richting de maritieme wereld wil leiden. Het korps neemt deel aan de 24-uur van Langedijk met een dubbel doel. Allereerst omdat het korps financiële steun goed kan gebruiken. Het korps beschikt over een prachtig korpsschip, de Abel Tasman, een oud binnenvaartschip van 51 meter uit 1898. Dit schip vraagt echter om het nodige onderhoud en voor het komende jaar staat een zeer kostbare dokbeurt op de planning. Daarnaast probeert het Zeekadetkorps haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen door geld in te zamelen voor de kanker gerelateerde goede doelen. Door deel te nemen aan deze marathon proberen wij als jeugdorganisatie ons steentje bij te dragen.

De 24-uur van Langedijk

Wat gaan we doen? Op vrijdagavond 6 september om 20:00 uur stappen wij op de spinningfiets en de daaropvolgende 24 uur zullen wij de trappers van de fiets rond laten draaien. Wij zijn opzoek naar sponsoren die de goede doelen en het Zeekadetkorps een warm hart toedragen. Hierbij moet elke minuut fietsen minimaal € 2,- opleveren, één euro voor de goede doelen en één euro voor het korps. Natuurlijk kunnen wij ook iets voor u betekenen. Ons korpsschip zal een prominente plaats krijgen op het evenemententerrein, de Broekerwerf in Langedijk. Dit betekent dat wij ruimte genoeg hebben om reclame te maken voor uw bedrijf. Reclame is ook mogelijk in langdurige vorm of op onze website. In overleg zijn er nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een dagje de Abel Tasman gebruiken!

Wilt u ons sponsoren en het mes aan twee kanten laten snijden, neem dan snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Of gebruik onderstaande link en maak direct een bedrag over!

* Link half uur fietsen a 60,-

* Link 1 uur fietsen a 120,-

* Link 2 uur fietsen a 240,-

* Link zelf in te vullen betaalverzoek

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Mail ons en wij bellen je dan om een afspraak te maken. Of, beter nog, kom gewoon langs en stap aan boord!! DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op het logo hieronder.