Hoe vervelend ik het ook vind ik kan niet met goed fatsoen drooghouden dat wij als Zeekadetkorps Heerhugowaard een uitzondering zouden kunnen zijn op de nieuwe maatregelen die de minister president in zijn redevoering aankondigde..

Daarom zal Zeekadetkorps Heerhugowaard per direct de poorten sluiten tot tenminste 19 januari 2021. Nieuwe maatregelen zullen worden overwogen als kennisgeving van de overheid hier aanleiding toe geeft.

 

Dit houdt in dat helaas de aan de kadetten aangekondigde overhandiging van oorkondes en bevorderingen niet door kunnen gaan.

Het betreft hier de bevordering op 19 december 2020 van Bastiaan de Regt tot zeekadet tweedeklas,

Het betreft ook de aanstelling op 19 december 2020 van Guido Augustijn, Luuk Droog en Melle Bijvoet tot zeekadet derde klasse.

Ook betreft het de brevetten sloepgast twee per 19 december 2020 van David Schipper, Lars Soumokil, Stijn Leegwater, Julian Sikkema en Bastiaan de Regt.

Ik feliciteer de betrokken kadetten met hun bevordering en brevet onderscheidingen. De datum waarop de feestelijk uitreiking van de officiƫle papieren verschuift mee naar januari hopelijk dan ook weer met de ouders erbij.

 

Vanaf deze plek wens ik alle ouders en kadetten en aspiranten prettige feestdagen en een goed begin in 2021, maar vooralles blijf gezond.

 

Wijnand