Op 6 en 7 september 2019 hebben wij als korps mee gedaan met de eerste editie van de 24 uur van Langedijk. Tijdens dit evenement heeft er 24 uur lang iemand van ons korps op de fiets gezeten (op sommige fanatieke momenten zelfs meer dan één).

Samen hebben wij gefietst voor een mooie bedrag waarvan de helft gedoneerd is aan verschillende kanker gerelateerde stichtingen. De andere helft is voor het korps, en wordt gebruikt voor de dokbeurt die volgend jaar plaats zal vinden. Dankzij deze dokbeurt kan de Abel Tasman blijven varen.

Nu het mooiste nieuws voorlopig hebben wij met alle verenigingen in totaal €16.000,- opgehaald! Het exacte bedrag is nog niet bekend.

Wij willen iedereen die ons heeft gesponsord enorm bedanken voor de steun. Tevens willen wij Team Langedijk bedanken voor de organisatie en het feit dat wij hier mede vorm aan hebben mogen geven. Het was een geweldige ervaring, op naar de 2e editie van de 24 uur van Langedijk. Wij hopen natuurlijk dat jullie hier bij zullen zijn met ons.